(P) Care sunt cele mai căutate modele de canapele extensibile de pe piață

Astăzi, atât magazinele fizice, cât și cele online au o ofertă extrem de variată la secțiunea de canapele extensibile.

(P) Care sunt cele mai căutate modele de canapele extensibile de pe piață

 Pe acestea le regăsim în diferite culori, modele și mărimi, astfel încât să facem cea mai bună alegere pentru locuința noastră. Poate te întrebi care sunt cele mai căutate modele de canapele extensibile de pe piață și la ce detalii sunt atenți oamenii care vor să își redecoreze încăperile cu astfel de obiecte.

Trebuie să recunoaștem că, dincolo de aspectul practic, esteticul contează enorm atunci când vorbim de un decor perfect. Așadar, să vedem care sunt cele mai căutate modele de canapele extensibile și cum pot fi acestea integrate cu ușurință în designul de interior! 

Simple, dar nu simpliste

Dacă îndrăgești stilul minimalist și îți place să fii înconjurat în casă de obiecte cât mai simple, în tonuri neutre de gri, alb și negru, îndreaptă-ți atenția către canapele extensibile cu acest design. Grație liniilor simple în care au fost proiectate, acestea emană rafinament și eleganță, indiferent de locul în care sunt amplasate.

Un astfel de model de canapea extensibilă se poate integra perfect într-un decor de living, alături de o măsuță de cafea de sticlă, un covor pufos și un candelabru de cristal, sau poate fi elementul central din camera oaspeților, dacă nuanța este aleasă în contrast cu aceea a pieselor de mobilier. Cât privește materialul, alege canapele extensibile din piele sau catifea, care vor adăuga o notă de prețiozitate întregului decor și vor contribui la armonizarea ambientului. 

Modele în culori vibrante

Printre cele mai căutate canapele extensibile se numără modelele care au culori vibrante, precum mov, fucsia, roșu, turcoaz sau verde crud. Nu e de mirare că sunt printre cele mai apreciate, întrucât nuanța lor poate schimba complet decorul unei încăperi. Dacă vrei să dai un aspect de regalitate sufrageriei tale, alege canapele extensibile Chesterfield, care impresionează prin măreție și finisaje spectaculoase.

În caz că preferi modelele în linii simple, cum sunt cele în stil scandinav, caută nuanța care se potrivește cel mai bine în locuința ta și obține un contrast superb cu ajutorul unor draperii în aceeași culoare. Nu uita să păstrezi restul pieselor de mobilier și accesoriilor cât mai simple, astfel încât să existe o armonie în cadrul pe care l-ai creat. 

Mix de culori și imprimeuri

În clasamentul celor mai căutate canapele extensibile regăsim și modelele în două culori, care fie își păstrează liniile simple, fie sunt disponibile în diverse variante de imprimeuri. Grație aspectului lor cameleonic, acestea sunt considerate ușor de întreținut, mai ales dacă în locuință există copii sau animale de companie.

Mai mult decât atât, cei care aleg canapele extensibile în mai multe culori și imprimeuri își doresc să integreze aceste obiecte în decor fără prea multe eforturi de design, întrucât se potrivesc aproape cu orice tip de mobilier și pardoseală. 

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai căutate modele de canapele extensibile pe care le poți găsi pe site-ul FAVI.ro la prețuri accesibile pentru bugetul tău. Accesează site-ul și vei găsi o gamă diversificată de astfel de produse ideale pentru casa ta! 

Program PRO GOLD

 • Luni
 • 08:30 Vin iubiri neasteptate
  45 min
  09:15 Iubire si onoare
  75 min
  10:30 Vorbeste lumea
  165 min
  13:15 La Dona
  105 min
  15:00 Destinul Evei
  90 min
  16:30 Vin iubiri neasteptate
  75 min
  17:45 La Dona
  60 min
  18:45 E scris in stele
  45 min
  19:30 Destinul Evei
  60 min
  20:30 Iubire si onoare
  60 min
  21:30 E scris in stele
  60 min
  22:30 Destinul Evei
  60 min
  23:30 La Dona
  60 min
  00:30 Pariu cu viata
  60 min
  01:30 Vin iubiri neasteptate
  60 min
  02:30 E scris in stele
  45 min
  03:15 Pariu cu viata
  60 min
  04:15 Iubire si onoare
  45 min

Stiri