(P) 5 gadget-uri perfecte pentru un super-cadou

Ce poate fi mai dificil decât să găsești cadoul ideal pentru o persoană dragă? Inițial, te gândești la ceva de care are nevoie sau la ceva ce i-ar fi de ajutor în anumite situații sau la muncă, dar te poți gândi și la o vacanță într-un loc minunat.

(P) 5 gadget-uri perfecte pentru un super-cadou

Tehnologia a avansat foarte mult în ultimii ani și cu siguranță oricine și-ar dori să aibă acasă gadget-uri de toate mărimile, iar mulți chiar investesc destul în acestea. Vezi în continuare care sunt cele mai potrivite 5 gadget-uri pentru un cadou perfect!

1.    Smartwatch

Nu este niciun secret că ceasurile inteligente au început să ia ușor, ușor locul ceasurilor tradiționale, iar acest lucru este în favoarea noastră. Pe lângă aspectul plăcut pe care îl au, ceasurile inteligente sunt cadoul ideal pentru pasionații de ceasuri și nu numai. Poate completă cu succes o ținută sport, dar și una casual și poate fi de ajutor în cazul în care se conectează la telefon, pentru preluarea apelurilor sau mesajelor, dar și în cazul în care este dotat cu GPS.

2.    Boxa portabilă

Dacă persoană pentru că ești în căutarea unui cadou iubește muzică și întotdeauna e la curent cu cele mai noi trenduri muzicale, o boxa portabilă este cadoul perfect. Caută o boxa wireless, rezistență la apă și a cărei autonomie să fie în regulă. De asemenea, testează boxa înainte de a o cumpără și asigura-te că sunetul este clar, indiferent de nivelul la care este volumul. Ține cont și de culoarea preferată a acesteia și de personalitatea să. Boxele portabile sunt disponibile în multe culori, dimensiuni și forme, așa că fă alegerea potrivită pentru un cadou surprinzător!

3.    Căști wireless

Și în materie de căști lucrurile au evoluat și nu mai sunt la modă căștile ale căror fir te încurcă în mers sau în orice faci. Căștile wireless sunt un cadou potrivit pentru acea persoană care este mereu cu muzică în căști, care are acasă o colecție de căști, dintre cele mai bune. Pasionații de muzică vor fi încântați dacă primesc o pereche de căști și cu atât mai bine dacă acestea sunt lipsite de fir. Asigura-te că durata de viață bateriilor este bună și că răspund la comenzi în cel mai scurt timp. În plus, dacă sunt pentru o față, încearcă să alegi o culoare cât mai frumoasă.

4.    Difuzor de aromă fără fir

Nimic nu este mai plăcut decât un moment de relaxare după o zi de muncă, în special dacă ai un loc preferat pentru relaxare. În cazul în care ai un prieten care iubește momentele de relaxare, cu arome și băi cu spumă, un difuzor de aromă îi va face serile mai frumoase. Difuzoarele de aromă se găsesc sub numeroase forme și culori, iar unele dintre ele sunt dotate și cu diverse lumini, care creează un mediu plăcut de relaxare.

5.    O pereche de ochelari VR

Experiențele de realitate virtuală sunt cele mai îndrăgite de iubitorii de tehnologie și nu numai, iar pasionații de jocuri video le vor iubi din prima clipă. Dacă unul dintre prietenii tăi iubește acest dispozitiv și știi că își dorește unul, asta e șansă în care îi poți face un cadou mult dorit. Se pot folosi pentru jocuri sau pur și simplu pentru a se familiariza cu diverse locuri sau evenimente. Și, chiar dacă prietenul tău nu e pasionat de tehnologie, un asemenea cadou cu siguranță îi va plăcea.

Încearcă să îți dai seama de cadoul care i se potrivește cel mai bine prietenului, prietenei sau unui membru al familiei tale și lucrurile se vor simplifică. În orice caz, un gadget îi va plăcea oricui și de îndată ce va învață să îl folosească nu se va mai despărți de el.

Program PRO GOLD

 • Sâmbătă
 • 09:15 Blestemul meu iubit
  45 min
  10:00 Razboiul sexelor
  75 min
  11:15 Lectii de viata
  135 min
  13:30 Secrete in familie
  90 min
  15:00 Intr-o alta viata
  90 min
  16:30 Blestemul meu iubit
  60 min
  17:30 News Radio
  60 min
  18:30 Numai iubirea
  60 min
  19:30 Intr-o alta viata
  60 min
  20:30 Blestemul meu iubit
  60 min
  21:30 Numai iubirea
  60 min
  22:30 Intr-o alta viata
  60 min
  23:30 Secrete in familie
  60 min
  00:30 Razboiul sexelor
  60 min
  01:30 Blestemul meu iubit
  60 min
  02:30 Numai iubirea
  60 min
  03:30 Razboiul sexelor
  60 min
  04:30 News Radio
  51 min

Stiri