(P) 6 obiecte cu care poti inlocui masuta de cafea

Masuta de cafea este un accesoriu clasic, prezent in majoritatea sufrageriilor. Pozitionata in fata canapelei din living, masuta este centrul spatiului in care toata familia si musafirii se aduna pentru a petrece cateva clipe placute.

(P) 6 obiecte cu care poti inlocui masuta de cafea

Daca iti doresti sa aduci o schimbare in peisaj si un aer proaspat in casa ta, poti inlocui masuta de cafea cu alte obiecte, la fel de utile si estetice. 

Iata cu ce poti inlocui masuta de cafea din living:

1. Taburete confortabile si pufuri colorate

Daca vrei sa oferi livingului un aspect informal si jucaus, taburetele sunt o solutie perfecta. Acestea sunt scaunele fara spatar, de diferite forme si dimensiuni, ce pot fi adaptate cu usurinta sufrageriei tale. Pot fi utilizate de toti membrii familiei, sunt confortabile si practice, ocupand foarte putin spatiu.

Pufurile sunt si ele o idee buna, mai ales daca in locuinta se afla si copii. Micutii vor adora aceste accesorii comode, ce pot fi modelate si ajustate dupa bunul plac. Poti gasi taburete si pufuri online, asa ca inspira-te si alege ce ti se potriveste cel mai bine! 

2. Taburetele otomane

Acest tip de taburet este ceva mai elegant si mai pretentios decat prima varianta, insa va arata minunat intr-o sufragerie spatioasa, decorata in stil Art Nouveau sau vintage. In plus, el va crea senzatia unui spatiu mult mai confortabil, prin absenta liniilor drepte si materialelor dure ale unei mese clasice de cafea.

De asemenea, taburetele otomane pot avea roluri multiple. Ele pot fi folosite pe post de decor, pe post de masuta sau pe post de scaun. Asadar, ai o solutie 3 in 1! 

3. O tava cu picioare inalte, pozitionata langa canapea

Daca vrei sa renunti la masuta de cafea pentru a scapa de inghesuiala, dar nu vrei sa renunti la avantajele sale practice, aceasta este solutia ideala. Designul minimalist aduce noi corpuri de mobilier, precum aceste masute de mici dimensiuni.

Practic, este vorba despre o tava rotunda, cu picioare inalte, asemenea unei mese. Ea poate fi pastrata chiar langa canapea, pentru a putea depozita o carte, o cana de cafea sau alte mici obiecte utile. 

4. Cateva scaune de gradina

Stii acele scaunele impletite, din lemn lacuit, pe care le folosesti, de obicei, in curte? Ele pot reprezenta inlocuitorii perfecti pentru masuta de cafea, mai ales intr-o sufragerie cu design rustic, natural.

Folosind aceasta varianta, vei face mai mult loc in living si vei avea, in continuare, un spatiu de depozitare pentru cafea, carti, reviste sau flori. In plus, sufrageria ta va avea un aer original si vei crea o atmosfera foarte relaxata si primitoare.

 5. Un cufar vintage

Transforma-ti livingul intr-o comoara cu un cufar clasic, ce joaca dublu rol. Acesta va oferi oricarei camere un aspect vintage, de poveste, fiind si extrem de util, in acelasi timp.

In interiorul cufarului poti depozita orice: vesela pe care nu o folosesti foarte des, paturi si pernute, carti, jucarii, albume foto vechi si asa mai departe. Apoi, suprafata sa poate fi folosita ca orice masa normala. 

6. Un set adaptabil de masute

De ce ai investi intr-o masuta de cafea normala cand ai putea opta pentru ceva mult mai adaptabil? Pe piata exista numeroase solutii ingenioase pentru folosirea inteligenta a spatiului disponibil.

Un set de masute care se pot strange si intinde in diferite moduri poate fi o varianta moderna excelenta. Astfel, poti aseza piesele in functie de situatie; le poti insira pe toate cand ai musafiri si le poti aseza in diferite locuri, atunci cand ai nevoie de mai multa suprafata utila.

Cu toate aceste variante la dispozitie, este imposibil sa nu gasesti o idee mult mai inspirata decat o masuta de cafea. Lasa-ti imaginatia sa lucreze si vei avea un living modern, spatios si in ton cu ultimele trenduri de design interior!

Program PRO GOLD

 • Luni
 • 09:15 Blestemul meu iubit
  45 min
  10:00 Secretul Anielei
  60 min
  11:00 Vorbeste lumea
  165 min
  13:45 Ma declar vinovata
  90 min
  15:15 Intr-o alta viata
  75 min
  16:30 Blestemul meu iubit
  75 min
  17:45 Ma declar vinovata
  45 min
  18:30 Numai iubirea
  75 min
  19:45 Intr-o alta viata
  45 min
  20:30 Blestemul meu iubit
  60 min
  21:30 Numai iubirea
  60 min
  22:30 Intr-o alta viata
  60 min
  23:30 Ma declar vinovata
  60 min
  00:30 Secretul Anielei
  60 min
  01:30 Blestemul meu iubit
  60 min
  02:30 Numai iubirea
  60 min
  03:30 Secretul Anielei
  45 min

Stiri