(P) Avantajele și dezavantajele pe care femeile ar trebui să le cunoască înainte de a utiliza oja semipermanentă

Unghiile cu gel, precum și alte tipuri de extensii de unghii, au fost foarte populare, totuși, în ultimii ani, popularitatea lor a scăzut din cauza ultimelor tendințe în modă care promovează frumusețea naturală înainte de orice altceva.

(P) Avantajele și dezavantajele pe care femeile ar trebui să le cunoască înainte de a utiliza oja semipermanentă

Faptul că nu contează cât de bine sunt făcute, unghiile false au întotdeauna acel aspect nefiresc și, în principal, dat de grosimea acestora, cu toate acestea, o mulțime de femei și-au scos extensiile de unghii și au început să caute alte alternative mai bune care au aceleași efecte de lungă durată și una dintre cele mai bune soluții pentru o manichiură perfectă care să dureze și mult este oja semipermanentă Rosalind. Aceasta este folosită pe scară largă în zilele noastre datorită numeroaselor sale avantaje.

Avantaje

Deși numele său este ojă semipermanentă, acest tip de soluție de manichiură nu este în întregime o ojă, ci, în schimb, este un amestec de ojă și gel, iar ceea ce este minunat este că, în comparație cu gelul sau acrilicele, nu îți deteriorează unghiile ci, dimpotrivă, acest tip de ojă întărește unghiile și, de asemenea, previne crăparea, precum și decojirea și ruperea.

Culori semipermanente

Această ojă are o consistență mai subțire și mai strălucitoare, în comparație cu o ojă obișnuită și durează aproximativ 14 zile. Datorită acestui aspect o face mai populară pentru femei, este este mai ieftină în comparație cu gelul sau acrilicele și, de asemenea, este nevoie de mai puțin timp pentru a fi aplicată și de fapt, poate fi aplicată cu ușurință (este nevoie doar de un minut sau treizeci de secunde până când se usucă complet). Nu ți se mai cere să iți retușezi oja în fiecare săptămână sau chiar la câteva zile după ce ai aplicat-o deoarece o oja obișnuită poate fi îndepărtată cu ușurință mai ales dacă iți zgârâi unghiile pe o suprafață, cu toate acestea, ojele semipermanente durează mai mult decât acesta din urmă. Acesta este principalul motiv pentru care o mulțime de femei le achiziționează astăzi mai mult decât o ojă obișnuită, deoarece ojele semipermanente Rosalind sunt fabricate din ingrediente concepute să dureze mai mult decât una  obișnuită.

Dezavantaje

Relativ, lacurile de unghii semipermanente au primit mai multe reclamații de la femei care au folosit-o la câteva zile după aplicarea pe unghii, deoarece, deși este greu să fie îndepărtată cu ușurință, creează în mod natural fisuri mai mici. În ciuda faptului că nu sunt prea vizibile, aceste crăpături iți pot strica întregul concept de manichiură, deoarece se potrivește cu toate produsele de înfrumusețare pe care le folosești.

Există câteva mărci care sunt mai bune decât celelalte, cu toate acestea, ar trebui să eviți întotdeauna să cumperi cea mai ieftină marcă, deoarece acestea sunt cele care manifestă o calitate slabă în doar câteva zile după ce ți-ai dat unghiile cu ojă.

De asemenea, ai nevoie să folosești anumite instrumente în aplicarea ojei semipermanente,  dar și pentru îndepărtarea acesteia de pe unghii.

Program PRO GOLD

  • Sâmbătă

Stiri

Modifică setările cookies