(P) Care sunt cele mai căutate modele de canapele extensibile de pe piață

Astăzi, atât magazinele fizice, cât și cele online au o ofertă extrem de variată la secțiunea de canapele extensibile.

(P) Care sunt cele mai căutate modele de canapele extensibile de pe piață

 Pe acestea le regăsim în diferite culori, modele și mărimi, astfel încât să facem cea mai bună alegere pentru locuința noastră. Poate te întrebi care sunt cele mai căutate modele de canapele extensibile de pe piață și la ce detalii sunt atenți oamenii care vor să își redecoreze încăperile cu astfel de obiecte.

Trebuie să recunoaștem că, dincolo de aspectul practic, esteticul contează enorm atunci când vorbim de un decor perfect. Așadar, să vedem care sunt cele mai căutate modele de canapele extensibile și cum pot fi acestea integrate cu ușurință în designul de interior! 

Simple, dar nu simpliste

Dacă îndrăgești stilul minimalist și îți place să fii înconjurat în casă de obiecte cât mai simple, în tonuri neutre de gri, alb și negru, îndreaptă-ți atenția către canapele extensibile cu acest design. Grație liniilor simple în care au fost proiectate, acestea emană rafinament și eleganță, indiferent de locul în care sunt amplasate.

Un astfel de model de canapea extensibilă se poate integra perfect într-un decor de living, alături de o măsuță de cafea de sticlă, un covor pufos și un candelabru de cristal, sau poate fi elementul central din camera oaspeților, dacă nuanța este aleasă în contrast cu aceea a pieselor de mobilier. Cât privește materialul, alege canapele extensibile din piele sau catifea, care vor adăuga o notă de prețiozitate întregului decor și vor contribui la armonizarea ambientului. 

Modele în culori vibrante

Printre cele mai căutate canapele extensibile se numără modelele care au culori vibrante, precum mov, fucsia, roșu, turcoaz sau verde crud. Nu e de mirare că sunt printre cele mai apreciate, întrucât nuanța lor poate schimba complet decorul unei încăperi. Dacă vrei să dai un aspect de regalitate sufrageriei tale, alege canapele extensibile Chesterfield, care impresionează prin măreție și finisaje spectaculoase.

În caz că preferi modelele în linii simple, cum sunt cele în stil scandinav, caută nuanța care se potrivește cel mai bine în locuința ta și obține un contrast superb cu ajutorul unor draperii în aceeași culoare. Nu uita să păstrezi restul pieselor de mobilier și accesoriilor cât mai simple, astfel încât să existe o armonie în cadrul pe care l-ai creat. 

Mix de culori și imprimeuri

În clasamentul celor mai căutate canapele extensibile regăsim și modelele în două culori, care fie își păstrează liniile simple, fie sunt disponibile în diverse variante de imprimeuri. Grație aspectului lor cameleonic, acestea sunt considerate ușor de întreținut, mai ales dacă în locuință există copii sau animale de companie.

Mai mult decât atât, cei care aleg canapele extensibile în mai multe culori și imprimeuri își doresc să integreze aceste obiecte în decor fără prea multe eforturi de design, întrucât se potrivesc aproape cu orice tip de mobilier și pardoseală. 

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai căutate modele de canapele extensibile pe care le poți găsi pe site-ul FAVI.ro la prețuri accesibile pentru bugetul tău. Accesează site-ul și vei găsi o gamă diversificată de astfel de produse ideale pentru casa ta! 

Program PRO GOLD

 • Duminică
 • 07:30 Cum m-am indragostit
  60 min
  08:30 Razboiul sexelor
  75 min
  09:45 Lectii de viata
  150 min
  12:15 Parola: te iubesc
  90 min
  13:45 Vremea inocentei
  90 min
  15:15 Cum m-am indragostit
  75 min
  16:30 Parola: te iubesc
  60 min
  17:30 In numele fericirii
  60 min
  18:30 Vremea inocentei
  60 min
  19:30 Razboiul sexelor
  60 min
  20:30 In numele fericirii
  60 min
  21:30 Vremea inocentei
  60 min
  22:30 Parola: te iubesc
  60 min
  23:30 Daria, iubirea mea
  60 min
  00:30 Cum m-am indragostit
  60 min
  01:30 In numele fericirii
  60 min
  02:30 Razboiul sexelor
  60 min
  03:30 Daria, iubirea mea
  41 min
  03:30 Daria, iubirea mea
  41 min
  03:30 Daria, iubirea mea
  41 min
  03:30 Daria, iubirea mea
  41 min
  03:30 Daria, iubirea mea
  41 min
  03:30 Daria, iubirea mea
  41 min
  03:30 Daria, iubirea mea
  41 min

Stiri