(P) Ce beneficii ai daca alegi Storel Marketplace

Care este varianta cea mai ușoară de a cumpăra tot ceea ce ai nevoie? 

(P) Ce beneficii ai daca alegi Storel Marketplace

Online este mai simplu, bineînțeles! Prin intermediul Storel este mai simplu! Este aproape la fel de simplu ca bună ziua! Dar ce anume vine la pachet cu această siguranță și încredere pe care foarte mult persoane și-o pun în cel mai nou marketplace din România? Să fie Storel.ro soluția când vine vorba despre achiziții diverse?

Indiferent de nevoile tale, să știi că Storel.ro se definește prin diversitate, dar și printr-o serie de produse de calitate. De la furnizorii importanți, spre clienții care-și găsesc mulțumirea în comanda pe care tocmai au finalizat-o!

Făcând legătura între aceste două entități, Storel.ro îți dorește ca tot ceea ce ține de achiziția și livrarea produselor comercializate să se definească și prin profesionalism. 

Cu siguranță, acesta este foarte important pentru tine, pentru că nu ți-ar face plăcere ca pachetul tău să ajungă într-o săptămână, când, de fapt, acesta ar fi trebuie să ajungă în două zile.

Iar dacă mă înțelegi, atunci înțelegi și Storel.ro. Practic, principiile pe care le căutăm când vine vorba depre achizițiile online, www.storel.ro/ le urmărește cu ardoare și le pune în parctică. Echipa de specialiști din spate se asigură că totul decurge ca la carte, fără probleme, fără întârzieri și fără plângeri din partea clienților.

Cumperi azi, le primesti in urmatoarele zile!

Astfel, indiferent de numărul de produse pe care alegi să-l achiziționezi sau de greutatea coletului tău, transportul va fi unul sigur. Încă de la început, echipa Storel s-a asigurat că acest serviciu se realizează la cote de siguranță maximă. De ce toată această grijă pentru pachete?

Pentru Storel.ro este extrem de importantă siguranța. Prin siguranță, dar și prin calitatea serviciilor prestate se poate ajunge la profesionalism. Ce-ar fi profesionalismul fără aceste două aspecte colosale? În esență, profesionalismul pentru marketplace-u tău online prin asta se definește. 


Trebuie să recunoști că aceste aspecte sunt importante și pentru tine, dar cel mai important este ca pachetul tău să ajungă la tine acasă în siguranță.

Fără colet rupt, fără obiecte prețioase sparte. Fără nicio problemă și fără nicio reținere poți avea încredere în Storel.ro și în fitma de curierat DPD, care se ocupă și asigură transportul pachetului tău în doar câteva zile.

Până unde ajung produsele comandate? Până în fața ușii tale sau până în fața blocului. Ce-ai vrea să comanzi, totuși? Să fie ceva din categoria digitală?

Multe persoane se îndreaptă spre laptopuri, PC-uri, software-uri și alte produse din această gamă. Alții, de altfel, preferă minimalismul și vor să se asigure prima dată că primesc ceea ce au comandat.

Ca urmare, o astfel de comandă se soldează cu produse cosmetice, de exemplu, de la branduri renumite sau chiar articole de vestimentație și postură din gama fashion. 

Minimalism sau comenzi de dimensiuni mari, toate acestea sunt gestionate de Storel.ro în cel mai profesional și sigur mod cu putință. Toate acestea pentru că atât tu, cât și produsele pe care alegi să le comanzi sunt importante!

Program PRO GOLD

 • Luni
 • 09:15 Blestemul meu iubit
  45 min
  10:00 Secretul Anielei
  60 min
  11:00 Vorbeste lumea
  165 min
  13:45 Ma declar vinovata
  90 min
  15:15 Intr-o alta viata
  75 min
  16:30 Blestemul meu iubit
  75 min
  17:45 Ma declar vinovata
  45 min
  18:30 Numai iubirea
  75 min
  19:45 Intr-o alta viata
  45 min
  20:30 Blestemul meu iubit
  60 min
  21:30 Numai iubirea
  60 min
  22:30 Intr-o alta viata
  60 min
  23:30 Ma declar vinovata
  60 min
  00:30 Secretul Anielei
  60 min
  01:30 Blestemul meu iubit
  60 min
  02:30 Numai iubirea
  60 min
  03:30 Secretul Anielei
  45 min

Stiri