(P) O producție video, "rezoluția" companiei tale la început de 2021!

A sosit un nou an și, odată cu el, nu numai că am scăpat de 2020, pe care mulți îl consideră cel mai dezastruos șir de 12 luni din viața lor, ci au reapărut și rezoluțiile specifice unui nou început.

(P) O producție video, rezoluția companiei tale la început de 2021!

Ce-i drept, în limba română, acest termen este mai degrabă un barbarism tradus din engleză, acolo unde "resolutions" se referă la dorințele sau mai degrabă țelurile pe care fiecare om și le setează în noaptea de Revelion, pentru anul care vine.

Fie că este vorba despre viața personală sau de cea profesională, despre oamenii din jur sau țeluri mai înalte, cu toții ne simțim plini de încredere atunci când facem această listă. Majoritatea vor ajunge să încalce prevederile pe care singuri și le-au setat, însă unele dintre acestea se pot transforma în realitate în decursul săptămânilor sau lunilor.

Atât în română, cât și în engleză, cuvântul "rezoluție" ne duce cu gândul și la dimensiunile și calitatea unui clip video, iar în continuare vom vedea cum cele două definiții ale acestui termen se pot îmbina armonios.

Mai exact, dacă business-ul pe care îl deții ar putea vorbi, cu siguranță rezoluția sa pe anul 2021 ar fi o productie video care să îl facă să devină mai cunoscut. Un videoclip de prezentare a companiei este una dintre cele mai eficiente modalități de a spori awareness-ul și de a umaniza un brand, iar în continuare vom vedea de ce, dar și cine te poate ajuta să îl realizezi.

Ideea de a realiza o producție video pentru business-ul pe care îl conduci sau administrezi este justificată de faptul că acest tip de conținut este din ce în ce mai consumat în ultimii ani. Filmulețele sunt mult mai ușor de urmărit în mediul online, spre deosebire de texte sau infografice, care necesită un grad mai ridicat de atenție.

În plus, un clip video îți permite să condensezi mult mai bine informația, transmițând esențialul, într-un mesaj coerent, în mai puțin de un minut sau chiar treizeci de secunde.

De altfel, atenția sau mai degrabă disponibilitatea utilizatorilor scade tot mai mult de la an la an, ajungând în prezent la circa 7-8 secunde, datorită sau din cauza ofertei tot mai mari pe care aceștia o au la dispoziție.

Cine te poate ajuta să realizezi o producție video de top pentru compania ta, care are potențialul de a se viraliza, ajungând astfel la un număr tot mai mare de potențiali clienți sau cumpărători?

O agenție de video marketing precum Videomaniax (www.videomaniax.ro), fondată și condusă de Ovidiu Joița, unul dintre cei mai experimentați specialiști în online marketing din România.

"Un clip de prezentare de companie este vital pentru multe tipuri de organizații. Acesta trebuie să se muleze cât mai bine pe identitatea corporativă, astfel încât să transmită un mesaj relevant, într-un mod creativ. Cu o astfel de producție video, vei putea umaniza imaginea companiei tale, stabilind astfel o legătură mai strânsă cu audiența", se arată într-un text de pe site-ul oficial al acestei agenții de video marketing.

Program PRO GOLD

  • Duminică

Stiri

Modifică setările cookies