(P) Principalele destinații ale unui transport de marfă internațional

O firmă serioasă de transport de marfă din România, cu o experiență îndelungată, trebuie să aibă o ofertă dezvoltată pe trei paliere: din punctul de vedere al tipurilor de mărfuri cu care lucrează; din punctul de vedere al căii urmate pentru realizarea expediției; și, nu în ultimul rând, din punctul de vedere al destinațiilor deservite.

(P) Principalele destinații ale unui transport de marfă internațional

Compania Volsped, înființată în anul 2007, a parcurs până în prezent nu mai puțin de 60,3 milioane de kilometri în beneficiul clienților săi, transportând peste 700.000 de tone de marfă către 31.680 de destinații din întreaga lume. Gradul de satisfacție al celor care beneficiază de serviciile sale de transport marfa este de 98,8%, iar 70% dintre clienții noi revin cu alte solicitări în mai puțin de 3 ani.

Iată, în continuare, care este oferta acestei companii, în funcție de cele trei criterii menționate anterior:

- tipul de mărfuri cu care lucrează - generale (care nu necesită condiții speciale de transport și nu sunt supuse reglementărilor legale distincte), respectiv specializate (transporturi de marfă frigorifică, ADR - bunuri periculoase, autoturisme și alte autovehicule, agabaritice, de mobilă, de materiale textile, de cereale și semințe oleaginoase, alte tipuri de transport care necesită proceduri distincte și condiții specifice);

- calea urmată pentru realizarea expediției - transporturi rutiere în România și Europa, aeriene în întreaga lume, navale în toate marile porturi de pe mapamond, feroviare (fiecare dintre acestea are propriile beneficii, de la costuri la rapiditate, fiind alese de transportator împreună cu beneficiarul, în funcție de tipul mărfii, nevoile, bugetul și celelalte criterii relevante pentru acesta din urmă);

- destinațiile deservite - mai exact, țările cu care respectiva companie de transport marfă colaborează cel mai des, realizând astfel majoritatea importurilor și exporturilor sale.

Volsped - solutii de transport marfa în Uniunea Europeană, dar și în alte țări importante

Faptul că Volsped s-a "născut" în același timp cu integrarea României în Uniunea Europeană nu este întâmplător: cele mai multe dintre rutele urmate de această companie de încredere se întind în interiorul granițelor comunității europene. Acest lucru este lesne de înțeles, întrucât România este parte integrantă a UE și realizează majoritatea importurilor și exporturilor sale în interiorul Uniunii. Rațiunile sunt atât logistice, cât și economice, ținând cont de puterea de cumpărare din regiune, dar și de distanțele reduse.

Astfel, principalele țări cu care Volsped colaborează pentru transporturile de marfă sunt Bulgaria, Ungaria, Austria, Cehia, Germania, Belgia, Olanda, Anglia, Suedia și Italia, întrucât acestea fie sunt state vecine și au o putere de cumpărare similară cu a noastră, fie reprezintă unii dintre cei mai mari producători de pe mapamond, iar distanțele de câteva sute sau 1-2.000 de kilometri pot fi parcurse relativ rapid.

Pe de altă parte, Volsped oferă soluții de transport marfă și înspre/dinspre Spania, Portugalia, Norvegia, Franța, Polonia, Statele Unite ale Americii (Chicago, Los Angeles, New York), Egipt, Africa de Sud, Dubai, China, Israel, Australia și multe alte locuri. În enumerația de mai sus, regăsim mulți dintre partenerii tradiționali ai României, încă dinainte de 1989, cu care legăturile sunt extrem de strânse chiar și în prezent.

Stiri

Modifică setările cookies