(P) Ursitoarele la botez - o alegere inspirată pentru creștinarea oricărui bebeluș!

În prezent, aproape orice petrecere de botez este completată de un spectacol artistic oferit de ursitoare. Ele întruchipează anumite personaje mistice și realizează un show încântător, parcă desprins din povești.

(P) Ursitoarele la botez - o alegere inspirată pentru creștinarea oricărui bebeluș!

Ce spun legendele despre ursitoarele pentru botez?

Conform legendelor, ursitoarele sunt ființe mistice care dețin puteri supranaturale. Ele pot prevesti cum va fi viața nou-născutului și își fac prezența în cea de-a treia noapte după naștere pentru a-i hotărî soarta. 

Părinții făceau pregătiri temeinice înainte de sosirea ursitoarelor, pentru ca ele să-i prezică bebelușului o viață fericită. Ei făceau curățenie în toată locuința și le așteptau pe ursitoare cu masa întinsă, lumânări aprinse și multă bucurie. Ursitoarele apar și în mitologia greacă drept fiice ale lui Zeus și ale zeiței Themis. Clothos Lachesis și Atropos controlau destinul oamenilor din momentul în care se nășteau și până când își dădeau ultima suflare.  

Care este rolul unei ursitoare în cadrul unui botez?

Alegerea unei ursitoare botez este întotdeauna inspirată, deoarece ea poate crea o atmosferă feerică, relaxată și distractivă. Ursitoarele se îmbracă în costume create cu atenție și pregătesc în prealabil un scenariu personalizat pentru botezul fiecărui copilaș. Ele au interpretări inspirate din povești și reușesc să aducă zâmbetul pe buze pe chipul oricărui invitat.

Iată câteva motive pentru care ar trebui să contactezi ursitoare pentru botez:

Transpun invitații într-o lume magică

Spectacolul ursitoarelor este gândit până în cel mai mic detaliu. Costumele, muzica și scenetele acestor zâne mistice se împletesc armonios, iar invitații tăi se vor simți într-o lume magică, desprinsă din poveștile copilăriei.

Animă petrecerea

Fără această metodă de divertisment, botezul poate fi destul de rigid. Ursitoarele destind atmosfera și animă petrecerea într-un mod inedit, pe placul oricărui invitat. Oaspeții tăi vor fi fascinați de spectacolul pregătit de ursitoare și vor avea o poftă mai mare de dans și distracție.

Aduc un plus de originalitate evenimentului

Fiecare botez este unic și reprezintă un motiv de bucurie. Iar dacă vrei să-i oferi un plus de originalitate, alege ursitoare botez cu experiență care să creeze un spectacol desăvârșit, de care să-și aducă aminte toți invitații. Ele vor rosti un discurs bazat atât pe basme, cât și pe informațiile pe care tu i le vei prezenta, astfel încât rezultatul să fie de excepție!

Ursitoarele au căpătat o mare popularitate în ultimii ani și nici nu este de mirare, având în vedere avantajele pe care le oferă! Ele aduc emoție, bucurie și entuziasm la orice eveniment, oferind, totodată, o metodă de divertisment accesibilă pentru orice buget de botez. 

De asemenea, trebuie să știi că urările pe care le face o ursitoare sunt în concordanță cu dorințele părinților. Astfel, discursul acestor zâne mistice poate conține și detalii din viața familiei tale, care îi vor distra pe toți cei prezenți la eveniment. 

Dacă îți dorești să contactezi o echipă de profesioniști în materie de ursitoare botez, apelează la Petrecem.ro - agenție organizare evenimente. Specialiștii se vor ocupa de fiecare detaliu referitor la botezul prichindelului tău și se vor asigura că spectacolul oferit de ursitoare va fi unul de poveste. Alege serviciile oferite de Petrecem.ro și vei avea garantat un eveniment de succes, care va rămâne întipărit în memoria invitaților!

Program PRO GOLD

  • Duminică

Stiri

Modifică setările cookies