(P) Vrei să ai o petrecere reușită? Adaugă pe lista de cumpărături aceste sortimente de Jack Daniel's!

Dacă ți-ai propus să dai o petrecere pe cinste în weekend-urile de vară sau pur și simplu simți nevoia să te distrezi alături de familie și prieteni, mâncarea și băutura sunt cele mai importante lucruri de care trebuie să ții cont, pe lângă muzică. 

(P) Vrei să ai o petrecere reușită? Adaugă pe lista de cumpărături aceste sortimente de Jack Daniel s!

Dacă la capitolul mâncare ai pregătit deja grătarul și ai înghețata în congelator, nu îți mai rămâne decât să te gândești la ce băuturi vei servi alături de musafiri și care sunt cele mai indicate pentru o seară de distracție pe cinste. 

Pentru o seară de neuitat, alege celebrul Jack Daniel's! Preț? În magazinul online Beicevrei.ro găsești oferte de nerefuzat, în funcție de litraj și de sortimentul ales. Așadar, iată ce trebuie neapărat să adaugi pe listă pentru ca distracția să fie în toi de la început până la sfârșit! 

Jack Daniel's Old No. 7

Acesta este cel mai popular sortiment de Jack Daniel's. Pret? Sticla de 0,7 L are prețul de 74 de Lei, în timp ce cea de 1 L are prețul de 99 Lei. Asigură-te că ai câteva sticle puse deoparte și cu siguranță petrecerea va ieși așa cum îți dorești. 

În plus, vei arăta musafirilor că îți place să servești băuturi fine, de înaltă calitate, și că vrei să le oferi o experiență de neuitat. Totodată, cei care apreciază whiskey-ul bun vor fi mai mult decât încântați la vederea "bătrânului" Jack. 

Jack Daniel's Tennessee Honey

Dacă nu vrei să organizezi o seară doar a bărbaților și ai foarte multe doamne și domnișoare invitate la petrecere, cu siguranță trebuie să te gândești și la un whiskey pentru ele. Nu este o regulă, însă tot mai multe femei adoră un pahar din sortimentul Honey din gama Jack Daniel's. Preț? Pe Beicevrei.ro îl găsești la prețul de 82 de Lei sticla de 0,7 L și la prețul de 119,99 Lei sticla de 1 L. Mai mult, tot în acest magazin online vei găsi și sticle mai mici, care sunt ideale pentru o seară de grătar în aer liber. 

Jack Daniel's Gentleman Jack

Dacă îndrăgesti whiskey-ul și vrei să te bucuri de cele mai fine arome, din barul de acasă nu trebuie să lipsească sortimentul Gentleman Jack, apreciat de cunoscători. De asemenea, Gentleman Jack este alegerea potrivită și confortabilă pentru cei care doresc să experimenteze pentru prima dată un whiskey american. Este recomandat sec sau într-un cocktail elegant numit Manhattan, creat și inspirat de gentilomul rafinat, care alege totdeauna o băutură pe măsura caracterului său. 

Pentru început, se simte aroma malțului dublu filtrat, urmat de notele de mijloc, extrase dintr-un mix de vanilie dulce și fructe, în special mere verzi. Notele finale sunt scurte și ne reamintesc profilul aromatic al acestui whiskey: mix de malț rafinat, fructe, arțar și puțină miere polifloră. Așadar, nu poți exclude acest sortiment din gama Jack Daniel's. Preț? Pe Beicevrei.ro îl vei găsi la 114 Lei sticla de 0,7 L. 

Acum că ți-ai pregătit lista de cumpărături pentru o petrecere de zile mari, nu îți rămâne decât să îți inviți prietenii și apropiații la un pahar de whiskey și să te relaxezi așa cum meriți! 

Stiri

Modifică setările cookies